Comandă telefonic 0759480023 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Cum sunt create produsele noastre

Delicioase și nutritive: Procesul de creare a BATONASH.

Bun venit pe blogul nostru, unde vă vom dezvălui cu entuziasm procesul nostru de producere a batoanelor nutritive! Suntem pasionați de sănătate și bunăstare, iar batoanele noastre sunt rezultatul unei combinații atent selecționate de ingrediente naturale și un proces de producție meticulos. Astăzi, vom explora fiecare etapă a acestui proces delicios și sănătos.

Image

Doar ingrediente bune:

     La baza batoanelor noastre nutritive stau ingrediente de cea mai înaltă calitate. Nucile și semințele noastre sunt atent selectate și puțin coapte pentru a-și păstra toate proprietățile nutritive. Mierea este creată de albinele noastre harnice, din stup direct în productul finit. Acestea sunt surse excelente de proteine, grăsimi sănătoase și fibre, adăugând o textură crocantă și un gust bogat batoanelor noastre.

 

Fuziunea Aromei:

    Procesul nostru începe prin a amesteca mierea, nucile, semințele, fructele uscate și fulgii de ovăz pentru a crea o combinație perfect echilibrată de arome și texturi. Fiecare ingredient aduce ceva unic în amestecul nostru, de la dulceața naturală a fructelor uscate la crocantele semințe și nuci. Acest pas este esențial pentru obținerea unei batoane cu gust autentic și îmbietor.

 

Image

Mărunțirea și Amestecarea:

Următorul pas crucial în procesul nostru implică mărunțirea ingredientelor amestecate pentru a obține o consistență uniformă și plină de savoare. Această etapă asigură că fiecare mușcătură va fi o experiență echilibrată și delicioasă. Amestecarea atentă ajută, de asemenea, la îmbinarea aromele și a texturilor, creând un produs final care satisface toate simțurile.

 

Formare și Ambalare:

După ce am obținut o masă omogenă, trecem la formarea batoanelor. Această etapă implică modelarea amestecului în forme individuale, oferindu-le batoanelor noastre aspectul caracteristic. Fiecare baton este apoi ambalat cu grijă pentru a-și păstra prospețimea și pentru a putea fi ușor transportat oriunde, oferindu-vă o gustare sănătoasă la îndemână în orice moment al zilei.

ImageImageImage

Acesta este procesul nostru de producere a batoanelor nutritive, un amestec atent orchestrat de ingrediente de calitate și metode de producție atent monitorizate. Suntem mândri că putem oferi o gustare delicioasă și sănătoasă, potrivită pentru oricine dorește să-și îmbunătățească stilul de viață. Cu fiecare muscătură, vă invităm să experimentați bucuria unui gust autentic și sănătos!

 

Descoperă-le aici!

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul batonash
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 batonash.ro. Toate drepturile rezervate.
DULCE PLAI SRL / CIF 40264370, J22/3341/2018  / Iași, Barnova, str. Sf. Maria 332

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului „Programul EU4Moldova: Regiuni cheie"
Conținutul acestui website este responsabilitatea APIPRODEX SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.