Comandă telefonic 0759480023 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Despre noi

  

Povestea noastră începe în Moldova, unde ne sunt rădăcinile și albinele. De acolo vine mierea pe care o folosim la producerea de batoane nutritive. Născut în bucătăria de acasă de la Todirești și crescut la Iași în capăt CUG, Batonash a reușit să ajungă pe rafturile magazinelor și cafenelelor din orașele mari ale României și să se bucure de aprecierea consumatorilor și a partenerilor.   

 

 

În 2022, deschidem un spațiu nou de producere în Moldova, la Rădenii Vechi, spațiu care ne oferă posibilitatea să creăm produse noi, din ingrediente proaspete și naturale. Astfel, în oferta noastră adaugăm mierea cremă cu fructe, delicii de fructe, granola și crema de nuci. 

 

Ne dorim ca regiunea noastră să fie mai prosperă, iar rafturile să fie pline cu produse alimentare locale și regionale, de înaltă calitate, prietenoase cu omul, natura și economia locală. Ne dorim și muncim pentru ca în Moldova și România oamenii să fie mai sănătoși, mai activi și mai împliniți.

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter-ul batonash
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 batonash.ro. Toate drepturile rezervate.
DULCE PLAI SRL / CIF 40264370, J22/3341/2018  / Iași, Barnova, str. Sf. Maria 332

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului „Programul EU4Moldova: Regiuni cheie"
Conținutul acestui website este responsabilitatea APIPRODEX SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.