Comandă telefonic 0759480023 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
batonash.ro
Miere Dulce Plai
Miere de salcâm DULCE PLAI 500g
Adaugă la favoriteProducător >>
Miere de salcâm DULCE PLAI 500g

Miere de salcâm DULCE PLAI 500g

30.00 lei

SKU: Miere de salcâm DULCE PLAI 500g

Cantitate:

Mierea de salcâm este unicul tip de miere care nu se cristalizează, deoarece are un conținut foarte scăzut de glucoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind cea mai bună alegere pentru diabetici. Deoarece este monofloră și are un conținut mai mic de polen, este recomandată persoanelor care au alergie la polen.

Descriere

Mierea de salcâm este unicul tip de miere care nu se cristalizează, deoarece are un conținut foarte scăzut de glucoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind cea mai bună alegere pentru diabetici. Deoarece este monofloră și are un conținut mai mic de polen, este recomandată persoanelor care au alergie la polen. Mierea de salcâm este monofloră, adică aproximativ 80% din conținutul de polen aparține florilor de salcâm. Conține în jur de 435 substanțe, cum ar fi: vitamina B1, B2, B6 și B12, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici, flavoane, falvonoidă, dextrină și diverși compuși ai azotului. Este bine cunoscută pentru calitățile ei terapeutice – curăță ficatul, regulează funcțiile intestinelor și este foarte benefică sistemului respirator, dar și datorită proprietăților antibacteriene. Mierea de salcâm este recomandată pentru întărirea imunității și pentru buna funcționare a organismului.

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul batonash
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 batonash.ro. Toate drepturile rezervate.
DULCE PLAI SRL / CIF 40264370, J22/3341/2018  / Iași, Barnova, str. Sf. Maria 332

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului „Programul EU4Moldova: Regiuni cheie"
Conținutul acestui website este responsabilitatea APIPRODEX SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.